Angelique Roersen

Zo nu en dan heb je ontmoetingen of kom je op plekken die jou een speciaal gevoel geven. Hoe, wat en waarom weet je dan niet toch intuïtief weet je dat deze waardevol voor jou gaan worden. Vaak wordt dat later pas duidelijk.

In 2016 had ik dat gevoel bij Sabaaydi. Toen ik de trap op liep en Silvia mij verwelkomde was daar gelijk een klik van herkenning.

De cursusdagen met de fijne Sabaaydi sfeer van welkom, veiligheid, warmte en waar jij jij mag zijn hebben mij elke keer weer ondersteund in de zoektocht naar mijn gevoel en mij het zelfvertrouwen gegeven om te vertrouwen op mijn intuïtie.

Al geruime tijd combineer ik in mijn praktijk voetreflexmassages met o.a. intuïtieve massages a la Sabaaydi. Elke keer weer is het zo mooi om te zien dat je door het met aandacht masseren mensen weer laat voelen!

Een aantal jaren verder met heel wat ritjes naar Sabaaydi achter de rug verwissel ik in 2021 mijn pet van cursist met de pet van docent en neem ik de opleidingen Sabaaydi masseur en Sabaaydi Wellness masseur van Silvia over.

Door deze nieuwe stap ga ik mijn comfortzone uitbreiden en voelt het als een unieke en eervolle kans om de kwaliteit van de Sabaaydi massages door te geven. Met als wens dat er steeds meer en meer mensen (weer) de verbinding gaan voelen met hun lichaam, hoofd hart en ziel. 

Mijn gevoel van toen kan ik nu plaatsen! 

Leuk om jou te ontmoeten bij Sabaaydi.