Charlène van Belle

Voor mij is vrijheid een grote kernwaarde. Vrijheid in alle lagen: niet alleen in energie, activiteiten en dromen, maar vooral ook vrijheid in mijn lichaam. Het contact met mijn lichaam ben ik pas écht gaan ontdekken toen ik bij Sabaaydi begon met massagecursussen. Sabaaydi voelt als een warm thuis, vol liefde en geborgenheid, maar vooral: een plek waar alles mag ZIJN.

Ik ervaarde dat iedere cursusdag bij Sabaaydi iets anders bracht. Soms was dat het ervaren van mijn eigen kracht, het voelen van mijn eigen ruimte en bijzondere liefdevolle ervaringen. Op andere dagen voelde ik vooral verdriet, angst of kon ik moeilijk mijn grenzen aangeven. Van tevoren was het altijd een verrassing wat er komt: bij Sabaaydi mogen diepere lagen er ZIJN, waardoor ik elke keer weer verder mag groeien. Dat is ook spannend. Maar het brengt me vooral heel veel: door zelf geraakt te worden, kan ik mijn massee ook uitnodigen om op een diepere laag geraakt te worden. 

Vrijheid voel ik op veel verschillende momenten: met mijn blote voeten in het gras, in een ontmoeting van hart tot hart, in de stilte in de natuur, in de diepere connectie met dieren, in een liefdevolle aanraking, in de verassingen die ontstaan wanneer ik mijn intuïtie volg. Ik heb een achtergrond in veranderingsmanagement en ik ben sinds jongs af aan geboeid door persoonlijke ontwikkeling en verandering. Daarnaast heb ik me verbreed in mijn ontwikkeling: onder andere intuïtieve coaching, paardencoaching, intuïtieve massage, energiewerk, fotografie en hondencoaching. Natuur en dieren vormen een rode draad in mijn leven: ik heb veel met getraumatiseerde honden en paarden gewerkt en ik weet met mijn intuïtie de boodschappen van de natuur te vertalen. 

Het bijzondere contact met natuur en dieren en vooral met jezelf gun ik ook ieder ander: daarom ben ik verschillende opleidingen gaan volgen om niet alleen mezelf verder te ontwikkelen, maar ook anderen nieuwe ervaringen te gunnen die je laten groeien. Hoe groeien eruit zie is voor ieder mens verschillend, dat maakt ieder mens uniek. Het aanreiken van nieuwe ervaringen, verdieping in jezelf en contact maken met jouw eigen natuur; dat is wat ik wil bijdragen.

“Dieren en natuur hebben mij al veel belangrijke levenslessen geleerd. De kracht van ervaren brengt je steeds een laagje dieper. Ik ben verwonderd hoe bewustwording in jezelf kan zorgen voor mooie veranderingen in jezelf en in je omgeving. Dat gun ik iedereen.”

Hartegroet,

Charlène