Geertje Rampen-de Goeij

Hallo, Ik ben Geertje Rampen -de Goeij. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige jongens.
Mijn passie is werken met mensen. Ik wist van jongs af aan al dat ik hier mijn beroep   van ging maken. Ik ben verpleegkunde gaan studeren in Eindhoven. Na mijn studie ben ik als wijkverpleegkundige gaan werken. Ik heb dit werk bijna 20 jaar met veel plezier gedaan.

In de jaren dat ik als verpleegkundige heb gewerkt, kwam ik er achter, dat ik ook op een andere manier iets voor mensen wil en kan betekenen. Tijdens een workshop voor voetreflexmassage, bij Sabaaydi, werd ik geraakt door de puurheid van de massages en de manier waarop er met verschillende massage technieken balans en ontspanning gebracht wordt in lichaam en geest. Ik wist na deze workshop dat ik op deze manier met mensen wil werken.

In november 2011 heb ik mijn diploma voor voetreflexzone therapeut gehaald en ben ik thuis een praktijk begonnen, naast mijn baan als verpleegkundige.

Door mijn werk en eigen ontwikkeling werd mijn nieuwsgierigheid voor andere massage vormen gewekt. Ik ben de opleiding tot intuïtief masseur gaan volgen en wist meteen dat deze manier van masseren heel erg bij mij past. Niet volgens een schema masseren maar echt vanuit je hart. Het voelde voor mij als een warm bad. Zowel het masseren zelf als Sabaaydi. Ik kan mijn passie voor werken met mensen hier in kwijt.

Nu ik een aantal jaren al masseur werk, komt de volgende stap op mijn pad. Workshops geven bij Sabaaydi. Voor mij een geweldige kans om mijn passie voor het masseren over te brengen aan anderen.

Lieve groet, Geertje