Verdiepingsjaar

Deep Dive - aanraken op diepere laag

Verdiepingsjaar voor masseurs

Een bijzondere en mooie reis in jezelf waarmee je ook jouw massee kan uitnodigen om een diepere verbinding met zichzelf te voelen. Een krachtige extra dimensie in het masseren. Wat er in jou gevoeld, aangeraakt en ontdekt mag worden, is ook een uitnodiging voor jouw massee om naar zijn/haar gevoel te gaan.

Inhoud van het verdiepingsjaar

De Deep Dive - Aanraken op diepere laag is opgebouwd uit negen thema’s, waarbij voelen, ervaren en aanraken centraal staan. We gaan onder andere werken met: dieren, natuur, bewegen, muziek, stilte en aanraken. Elke cursusdag omvat een thema. De 9 thema’s zijn:

·        Zijn: wie ben ik?

·        Vertrouwen: geloven in jezelf

·        Grenzen: wat wil ik, wat wil ik niet?

·        Verbinding: een diepe connectie

·        Intuïtie: wat vertelt de stilte mij?

·        Meestromen: meebewegen met wat is

·        Uit je comfortzone: wat doet dat met mij?

·        Spiegelen: wat leer ik van de ander?

·        Dromen: waar verlang ik naar?

  

Het verdiepingsjaar is een jaar waarin je geen nieuwe massagetechnieken en -grepen gaat leren, maar waarin je nog meer in verbinding komt met jezelf, jouw intuïtie en kern, waardoor jij op een diepere laag jouw massee kan uitnodigen om verbinding te maken met zichzelf.

Voor dit verdiepingsjaar is ervaring met masseren een vereiste. Het aantal jaren masseren of aantal cursussen is hierbij niet van belang. Het is wel belangrijk dat je zelfstandig een massage kan doen. Daarnaast is een open houding, nieuwsgierigheid en een open hart is alles wat nodig is om deze Deep Dive te kunnen maken.

Het maximale aantal deelnemers is 8. Door de kleine groep is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht.

Begeleiding

Je wordt tijdens dit verdiepingsjaar begeleid door Silvia Verbruggen en Charlène van Belle.

 

Deep Dive - verdiepingsjaar

Duur van de cursus

  • 9 lesdagen (donderdag) van 9.30u - 17.00u

Data

  • 8 oktober 2020, 5 november 2020, 10 december 2020, 21 januari 2020, 18 februari 2021, 18 maart 2021, 15 april 2021, 20 mei 2021, 17 juni 2021

Docenten

  • Charlène van Belle en Silvia Verbruggen

Locatie

  • Het uitgangspunt is de Sabaaydi les-locatie: Spaarpot Oost 4 te Geldrop. Een enkele keer zal het op een andere locatie plaatsvinden, daarover ontvang je t.z.t. bericht. We zullen hiermee rekening houden dat het voor iedereen bereikbaar is (evt. samen rijden).

Kosten

€ 995,- inclusief gebruik van materialen, certificaat en lunch op de lesdagen

 

INFORMATIE
Voor meer informatie kun je ons mailen of bellen: info@sabaaydi.nl of 06-20925883.

Hier kun je je inschrijven voor de jaartraining Deep Dive. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je de bevestiging van je inschrijving binnen enkele dagen via de mail.

verdiepingsjaar