« Workshop Kokosstempelmassage

Gepubliceerd op 20-08-2019

Kokosstempelmassage

Het najaar komt er weer bijna aan, een hele geschikte periode om de huid extra te verzorgen na een lange zomer met veel zon. De Kokosstempelmassage is een verzorgende wellness-massage waarbij je start met een scrubmassage met een speciaal daarvoor gemaakt scrubstempeltje gevuld met kruiden ( limoenblad, Mangostone, limoenschil, zeezout en kokosvlokken).

Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam en ontspannend aanvoelt. De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Tevens functioneert het als inspiratiebron, om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

Uitwerking 
Door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd. Met de kokosstempels wordt de huid zijdezacht, krijgt de huid meer spankracht, vervagen rimpels, krijgt de huid een mooie tint en kom je harmonie met jezelf. Naast het verzorgende effect voor de huid is de Kokosstempelmassage ook een uitermate ontspannende massage.

Deze massage is een hele mooie aanvulling voor iedereen die een praktijk heeft, een verzorgende massage voor de huid wil geven en de cliënt met iets nieuws wil verrassen.

Voor meer informatie en inschrijven https://sabaaydi.nl/product/sabaaydi-kokosstempelmassage/18901

9501518980451e4206548ed8e22921fea77a228a484a4.jpg