Diny Gruijters

Mijn naam is Diny Gruijters ik ben 59 jaar en heb een heerlijke dochter Romy van 24 jaar.

Ruim 30 jaar heb ik in de financiële wereld gewerkt. Waar ik daar de meeste energie van kreeg was het werken met mensen, de verbinding maken en collega’s coachen zodat zij ook mochten groeien in hun vak en als mens.

In januari 2016 ben ik gestart met de basiscursus intuïtieve massage bij Sabaaydi Massage Opleidingen en daarna meteen doorgegaan met het hele opleidingspakket. Besmet en geraakt door het masseren en aanraken. Daarnaast voelde ik me erg welkom in het warme nest van Sabaaydi.

Heerlijk om vanuit verbinding met mensen te mogen werken. Veel raakvlakken met wat ik in het verleden gedaan heb maar op een hele andere manier. De combinatie van masseren en Reiki werkt voor mij heel goed.

Na het afronden van mijn opleidingen bij Sabaaydi voelde ik dat dit niet het einde was in het contact met Silvia, en hoe mooi dat Silvia dat ook zo voelde. Samen met Silvia organiseer en begeleid ik de studiereis naar Thailand. Voor mij een groot geschenk om dit te mogen doen.

Als docent bij Sabaaydi geef ik de workshop Japanse gezichtsmassage, een verrassende massage die zeer ontspannend werkt.

Het doceren bevalt mij erg goed en ben daarom ook blij dat ik binnenkort ga starten met het doceren van de cursussen die behoren bij de Sabaaydi opleiding. Het masseren met kruidenstempels uit Thailand is een techniek die ik in Thailand zelf jaarlijks zie in het revalidatiecentrum waar we komen. Ook de Thaise voetmassage is een echte aanrader.

Wat heb ik er zin in zeg!

Wie weet zien we elkaar in Thailand, tijdens de Japanse gezichtsmassage, de Sabaaydi opleiding of op een ander moment bij Sabaaydi!

Warme groet.

Diny