Diny Gruijters

Ik mag me graag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Diny Gruijters  ik ben 58 jaar en heb een heerlijke dochter Romy die 23 jaar is.

Ruim 30 jaar heb ik in de financiële wereld gewerkt. Waar ik daar de meeste energie uit haalde was het werken met mensen, de verbinding maken en collega’s coachen zodat zij ook mochten groeien in hun vak en als mens.

In januari 2016 ben ik gestart met de basiscursus intuïtieve massage bij Sabaaydi Massage Opleidingen en daarna meteen doorgegaan met het hele opleidingspakket. Besmet en geraakt door het masseren en aanraken.

Heerlijk om vanuit verbinding met mensen te mogen werken. Veel raakvlakken met wat ik in het verleden gedaan heb maar op een hele andere manier. De combinatie van masseren en Reiki werkt voor mij heel goed.

Na het afronden van mijn opleidingen bij Sabaaydi voelde ik dat dit niet het einde was in het contact met Silvia, en hoe mooi dat Silvia dat ook zo voelde. Samen met Silvia ben ik de studiereis naar Thailand gaan organiseren en begeleiden. Nu ik dit schrijf hebben we onze 1ste Thailandreis gehad en wat een beleving! Samen met Silvia ga ik ook de workshop Japanse gezichtsmassage geven, een verrassende massage die zeer ontspannend werkt.

Wat heb ik er zin in zeg!

Wie weet zien we elkaar in Thailand, tijdens de Japanse gezichtsmassage of op een ander moment bij Sabaaydi.

Dhanyavad

Diny