Diny Gruijters

Mijn naam is Diny Gruijters ik ben 64 jaar en heb een heerlijke dochter Romy van 29 jaar.

Ruim 30 jaar heb ik in de financiële wereld gewerkt. Waar ik daar de meeste energie van kreeg was het werken met mensen, de verbinding maken en collega’s coachen zodat zij ook mochten groeien in hun vak en als mens.

In januari 2016 ben ik gestart met de basiscursus intuïtieve massage bij Sabaaydi Massage Opleidingen en daarna meteen doorgegaan met het hele opleidingspakket. Besmet en geraakt door het masseren en aanraken. Daarnaast voelde ik me erg welkom in het warme nest van Sabaaydi.

Heerlijk om vanuit verbinding met mensen te mogen werken. Veel raakvlakken met wat ik in het verleden gedaan heb maar op een hele andere manier. De combinatie van masseren en Reiki werkt voor mij heel goed.

Na het afronden van mijn opleidingen bij Sabaaydi voelde ik dat dit niet het einde was in het contact met Silvia, en hoe mooi dat Silvia dat ook zo voelde. 

Als docent bij Sabaaydi geef ik de workshops Japanse gezichtsmassage, Reiki en Meridiaanmassage.

Sinds het najaar van 2020 geef ik de Reiki cursussen binnen Sabaaydi. Ik werk al 10 jaar met Reiki energie en nu is het de tijd dat ik ook andere mensen mag opleiden hierin.

Wat heb ik er zin in zeg!

Wie weet zien we elkaar in Thailand, tijdens de workshops en cursussen of op een ander moment bij Sabaaydi!

Warme groet.

Diny