Marloes Verboom

Al van jongs af aan hou ik van reizen en avontuur. Vroeger al, als klein meisje, trok ik de stoute schoenen aan en ging de natuur in met een klein, zelfgemaakt knapzakje. Het avontuur en de vrijheid tegemoet. Dat wat vroeger zo belangrijk voor me was, is voor een groot deel gebleven. De vele reizen die ik heb gemaakt, het avontuur zoeken, de vrijheid... Er zijn ook tijden geweest waarin ik in een strakker patroon leefde. Een baan van 9-5, een koophuis. Ik zat vast in (schijn)zekerheden. Dat was blijkbaar nodig om te voelen waar ik écht naar verlangde: Vrijheid.

Nadat ik mijn grote liefde AdJan in 2007 ontmoette op een idyllisch Grieks eilandje vielen de puzzelstukjes in elkaar. Wij wilden beiden reizen en avonturieren én in het Middellands Zeegebied wonen. Mooier kon niet! Wij vertrokken in juli 2009 met een camperbusje vanuit Nederland, mét een baby in mijn buik (mijn ultieme wens kwam uit), huis en haard achterlatend. Banen en huis opgezegd, auto´s verkocht. Het voelde zo vrij. Vanaf dat moment ging mijn leven stromen. We volgden de tekens, hoefden niet te weten waar we uiteindelijk zouden uitkomen. Het was een kwestie van loslaten en het leven zou ons brengen waar wij thuishoorden. Daar vertrouwden we op. En het was waar. We kwamen op een magische plek terecht in Andalusië. Ons paradijsje. Omringd door stilte, de bergen en prachtige natuur. Een warme omhelzing van Moeder Aarde.

Van begin 2015 tot medio 2017 heb ik, samen met mijn gezin, nog tijdelijk in Nederland gewoond. Uit deze periode heb ik veel inspiratie meegenomen. Zo is mijn passie voor vuur, de elementen, mijn verbinding met Moeder Aarde nóg meer verankerd in mij. Ik kan daar zo ongelofelijk van genieten. Ook mijn opleiding als masseur en healer hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Tot mijzelf komen in verbinding met het 'Hogere' en de energie laten stromen via mijn handen. Ook het werken met vrouwen en hun vrouwelijkheid laat mij stromen. Ik voel dat het belangrijk is voor vrouwen om zich te verbinden met hun vrouw zijn in alle facetten en kleuren.

Ik verheug me er op om je mee te nemen op avontuur in mijn aardse paradijsje in Andalusië.

In liefde, Marloes