« Feest! 10 jaar Sabaaydi Massage Opleidingen

Gepubliceerd op 01-01-2024

10 jaar Sabaaydi Massage Opleidingen
1 januari 2014 - 1 januari 2024

Alweer 10 jaar geleden nam ik Sabaaydi over van Judith en Fred Guitjens. 10 prachtige jaren waarin Sabaaydi Massage Opleidingen met veel liefde en warmte is gegroeid tot een plek waarin verbinding en liefdevolle aanraking centraal staan. Waar ik steeds weer hoor van cursisten dat ze Sabaaydi ervaren als een veilige, warme plek waar je mag zijn wie je bent. Waar aanraken echt een diepere laag raakt. Waar je jezelf mag laten zien en ervaren dat kwetsbaarheid kracht is. Vanuit die echte kracht jouw pad lopen en ook aanraken. Voor mij is er niets mooiers en krachtigers.

Voor mijzelf waren de afgelopen 10 jaren een hele mooie, intense en leerzame reis. Een reis waarin ik zelf ook steeds weer word uitgedaagd om te vertrouwen, te voelen wie ik ben en wat ik echt wil. Steeds weer vanuit zachtheid en mijn hart mijn (Sabaaydi) pad volgen. En dat gaat niet altijd zonder slag of stoot ;)
Sabaaydi is veel meer dan mijn werk, Sabaaydi staat voor wat ik belangrijk vind in het leven en in aanraken.

Ik voel me enorm dankbaar voor en trots op mijn mooie bedrijf. Dankbaar voor de fijne mensen die samen met mij de cursussen, workshops, het Verdiepingsjaar en de Massage retraite geven, en ontzettend dankbaar voor de prachtige plek waar we sinds juni 2022 onze nieuwe lesruimte hebben.

Bij het 10 jarig feest van Sabaaydi hoort natuurlijk een cadeautje. Als je je de eerste 10 dagen van januari inschrijft voor een cursus of workshop krijg je 10% korting op het cursusgeld.
Heb je nog een cursus of workshop op je verlanglijstje staan of wil je graag een keer kennis maken met Sabaaydi Massage Opleidingen wees er dan snel bij!

Wat mooi om met deze verjaardag het nieuwe jaar te starten, ik heb er zin in!

Ik wens jou een warm, liefdevol en verbindend 2024!

Hartegroet,
Silvia

sabaaydi-1704116667.jpg
gift-box-635778-1920-1704116677.jpg